Як безліч стало брендових костюмів,
і кожен з шкіри лізе, хоч один придбати,
не знаючи чи та ціна їх варта
/так ніби бірки шиють до людей/
Від ZARA в мене тіло не з дешевих,
а PRADA - почуття мої розкриє.
Дивіться! Золото на моїй шиї,
а я - то кращий експонат для галерей.
Моє обличчя - глянцеві журнали,
мій голос - то лиш звуки із You(тубу)
і пофік, що в житті я надто "груба",
Light(руму) й Photo(шопу) не перечать.
Бо всі забули, що не в тому щастя,
ти будь найперше тим, ким б міг пишатись
і не потрібно в марки одягатись -
/ти душу одягни в толкові речі!/