Я так люблю спів пташок.
І дзвін від вітру дерев.
Запах акацій в книжках.
Як чарівний був той день.
Я так люблю дотик струн.
Як скрипка грає вночі.
А Соловейко її,
Співає ніжні пісні.
Я не забуду очей.
Як неба чиста блакить.
Це ніби море в мені.
В душі сльоза забренить.