Жди, чекай, оновлюй веб-сторінку
в пошуках "онлайн". Чекай. Лиш знай,
що за вікном вирує вітер, мінус п'ять
хвилин життя. Привіт. Бувай.
Привіт. Бувай. Короткими штрихами
дахом ходить хуртовина. Патруль
змінили, змінять шифр. Стають на нуль,
на вістрі. Не пройти. Бувай.
Скінчиться день, почавшись тим "Бувай".
Глядач і прірва. Спи. Пошерхлий стовп
не гнеться вітром.
Пологи світу -
ти онлайн.
Привіт.
27.01.2018