Чекала дочку все життя,
Та мабуть не судилось,
Таке воно наше буття,
Та внучка народилась.
Якою ж радістю було
Це чудо вже для мене,
Коли в січневий зимній день
На світ з'явилося життя нове.
Ім'я дали їй незвичайне -
Валерія, аби здоровенька була.
І от сім рочків промайнуло,
Вже перший клас вона кінча.
Розумниця, красунечка чорненька,
Моя онучка дорогенька,
Вишиванку й віночок надягла
Наша україночка маленька.
Зростай здоровенька,
Розумнице ти наша.
На радість всій родині,
Та рідній Батьківщині.
15.05.2016 року.́