Щоб Україна наша цвіла.
Щоб була успішна і багата,
Щоб кожна родина щаслива була,
І розцвітала кожна хата.
Треба не спати, а діло робить,
Всім дружно рідну землю любить,
І працювати багато, завзято,
Щоб пишалась Україна- мати.
Щоби ланами пшениця шуміла,
Щоб в вишиванках родина ходила,
На столі щоб був хліб і до хліба,
Так як від прадіда й діда.
І мову свою не забудьте, шануйте,
І пісню співайте завзято і дружно.
Та тільки в горілці ви не впивайтесь,
Бо буде і дітям і внукам сутужно.
Будуйте будинки і школи й заводи,
Та створюйте новії сім'ї,
Щоб дітки були на Вкраїні милій,
І їх не кидали батьки повсюди.
Та слухайтесь Бога, його не гнівіть,
Бо бачить він все, хоч часто мовчить.
Своє бережіть і чуже не беріть,
Бо годі вже, годі терпіть...
Ми самі господарі в домі своєму,
Рідну Вітчизну не віддамо нікому,
Тож не проспіть, не прогавте її,
Дбаймо, пильнуймо майбутнє своє.
2017 рік.́