Відсилаю з болем в путь далеку
плетиво з моїх незграбних рим
передать словами як нелегко
замінити враз усе нічим.
Зволь хоч на секунду якось зняти
біль нестерпний у моїй душі.
Дай хоча б словами обійняти.
Як не я, то хоч мої вірші.
Де б узяти сили, щоб прогнати
тугу за тобою раз й навік.
Запроторив час мене за грати,
ти ж мене відсутністю обпік.
Поки мерзну в пелені розлуки
і між нами нескінченні метри,
шлю тобі повітряні цілунки,
хай вони зігріють замість светра.