Відродження... І звільнення від страху
Це є бажання сокровенної душі
Надії прагнемо, щоб оминути плаху
Та самі ж цикл творимо - "режим віші"
Єдине що насправді нам потрібне
Це краплі Віри, що самі падуть з небес
Ваганням серце чи покришимо ми дрібно?
Чи силу приймемо - одну з Божих чудес?..
Випробування не на гірку біду нам
Тільки на благо і на зміцнення сердець
Бог знає все... Він близько: й тут й там
Хоча й здається що прийшов уже кінець
Всі екзамени є тільки тимчасові
Вони потрібні щоб зміцнили віру ми
Цукерочки щоб опісля мати чудові
Гірку пілюлю без нарікань ти проковтни
Із радістю пройдемо ми тернистий шлях
Очистимось від нарікань і звинувачень
І віра полетить в небо як птах
Й досягнемо свободи ми означень...
Режим Віші — колабораціоністський уряд Франції, сформований після поразки у війні з нацистською Німеччиною (1940-1944).