Та-да́м, та-да́м, та-да́м,
Тримай подалі ніж,
Тримай захований в старій віолончелі.
Розсунь штори, відкрий вікно навсті́ж,
Старі простирла викинь із постелі.
Пу-ру́м, пу-ру́м, пу-ру́м,
Не вичитуй давні п’єси.
Ти не знайдеш там як боротися із грою.
Не допоможуть старі й нові адреси,
Можеш не брати їх повсюди за собою.
Дзень-дзеле́нь-дзеле́нь,
Будильник дзвонить звично,
Не ховай очі – зіниці хочуть світла.
Твій спів у ду́ші виходить так музично,
Що з ліній на долоні весна п’янка розквітла.
30.01.2015