Все колись до кінця добігає,
І кохання цього термін сплив.
Я прощаюся, я відпускаю
Без істерик, вигадливих слів.
І хороші ми, наче, обоє,
Та горять поміж нами мости.
Ти закреслив минуле собою,
Відсьогодні минуле – це ти.
І побачення, й зустрічі будуть -
Буде в кожного щастя своє.
Це прощання не варто тягнути.
Знаєш.. вдячна тобі я за все!