Не питай чи я тебе кохаю
Не питай чи я тебе люблю
Відповідь на це ти знаєш
Я ж із цим уже давно живу
Вогонь чуттів палає безпощадно
Пече, болить, вночі не можу спать
Кричу, волаю до небес я безпорадно
Прокляття це чи Божа благодать?
В твоїх обіймах біль увесь зникає
Ти промінь світла, що веде у тьмі
Готовий знову пережити все це, каюсь
Щоб мить побуть з тобой на однині