Знаю, я не найкращий друг для тебе
І тобі не раз доводилося розчаровуватись в мені.
Я не намагаюсь бути ідеальною, але я далека навіть від початку,
Тому що так важко змінюватись не для себе, а для когось.
Я не хочу бути ганчіркою, яку в кінці кінців ти викинеш,
Спогадом, черговою помилкою, яких вчинив ти безліч.
Я не хочу знати, що хтось розуміє тебе краще
І знайомий з тобою довше, ніж я.
Безбарвний, повний смутку й печальних думок,
Цей день згасає, як полум'я свічки, на якій я ворожила.
Знаю, що згрішила.
Напевно я була наївна, коли думала, що все буде добре,
Але зараз я не знаю ким є для тебе і як жити далі.
Я прикидаюся поступливою і безвідмовною, але тобі це відомо.
Думаю, тобі не потрібний друг лиш на словах, як і мені.
Я не хочу бути серцем, якому в кінці кінців ти зрадиш,
Іграшкою, "другом", яких ти зустрічав безліч.
Я не хочу спостерігати за тим, як стаю егоїсткою,
А моє місце в твоєму житті, займає хтось інший.
Тиха, сповнена сліз й самотності,
Юність покидає мене, наче я тебе в нашу останню зустріч.
Знаю, що недостойна тебе.