Ніколи,ти чуєш ,ніколи,
Не прощайся якщо є слово,
Не прощайся,якщо є доля,
Полюбити чи мати волю,
Не прощайся, якщо любиш,
Очі,голос,світанок разом,
Якщо знаєш, що не забудеш...
Не прощайся в старих образах.
Ніколи ,ти чуєш, ніколи,
Не прощайся, якщо є слово…
Не прощайся, якщо кохання...
Воно вправі стати останнім.