💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏
Кажуть, в одну річку річку двічі не ввійти,
Не повторити знову всі моменти,
Зав'явшій квітці більше не цвісти,
Не склеїти на вазі тріснувші фрагменти.
💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏
Але ж бувають річки, що не завжди в штилі,
Як тільки виліз ти на сушу,
Не встиг обсохнути, як знову накривають хвилі,
Просочуючись спогадами в душу..
💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏
І знову обіймають теплі води,
І знову тонеш в вирі почуттів,
І пропливаєш вже знайомі епізоди,
Хоча забути нещодавно все хотів.
💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏
І все здається таким рідним й милим,
На всі проблеми зовсім інший погляд,
Тепер ти бачиш вихід лиш щасливим,
Аби пливти назустріч течії за руку поряд.
💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏
Вже скільки років лили радощі і горе,
І скільки слів лунали голосно і тихо,
Та повертає все дорога,
Туди, де знайшло серце втіху...
💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏💏
І всі моря, озера й океани,
Такі холодні і бридкі тобі світи,
Це вибір серця-не кайдани!
Так можна все ж таки у річку двічі увійти?