У ставочку,біля лісу,живуть зелені жабки.
В тата, мами, малюків – прудкі маленькі лапки.
Вилізають на каміння сонечко стрічати.
Дружнім жабкам до вподоби весело стрибати.
Вийшли разом полювати на мушок та комашок,
Бо час снідати прийшов для родини жабок.
Цілий день вони радіють,кумкають,стрибають,
З камінчика у воду по черзі пірнають.
Для дітей – то пустощі – рух без зупину,
Один за одним з купини на купину.
На лататті спочиває жабка матуся,
В очерети заховався стрибун-татуся.
А як сонечко сідає, всі збираються разом:
Люблять жабки поспівати ввечері гуртом.
Маленькі тварини мають добрий зір.
Кругленькі оченята все бачать,повір.
Не лякає їх,що темно стало зовсім у ставка,
Аж у лісі чутно як їх пісня луна.