Жінка має крила пригортати серце
Спілкуватись з небом мовою світів,
Жінка наче цукор, дуже часто з перцем,
Жінка - берегиня праотчих родів.
Жінка має волю заточену Богом
Виковану болем нового життя
І в нічну годину колише тривогу
Пригортає долю,маленьке дитя.
Жінка - всеосяжна, наче птаха в хмарах
Вона є дружина, опора надій,
Вона- його сила ,вона - його пара,
Вона - його жінка на віки віків.
Жінка має вдачу розцвітати в квітах
Берегиня,мати, дружина, дівча…
Чоловіча воля прикрашена світом
Обіймає щастя крилами добра.