Я відведу тебе додому,
Прямісінько на поріг твого серця й душі.
Не йди тим шляхом, що обіцяє
Вивести подалі від усіх проблем і нещасть.
Ти ж – не я, ти вмієш відрізнити правду від омани,
Спокусу від того, чого не вистачає душі.
Я відведу тебе додому.
Ти вже не раз довірявся мені.
Знаєш, я не підведу.
Цей шлях мої очі бачили не один рік,
Тому не бійся.
Я приведу тебе під перший сніг.
Я відведу тебе додому,
Туди, де твоє місце.
І не важливо, що моє не поруч,
Не важливо, що наші шляхи різні.
Я на пам'ять вивчила карту твоєї дороги,
Знаю всі пагорби та урвища.
Я відведу тебе додому,
Поки шукаю свій...