Ти виростеш і станеш космонавтом,
В майбутньому, обов'язково станеш.
Відправишся в далекий космос волі
І там відчуєш таїнства життя.
Ти побуваєш на Плутоні
Відкриєш все нові й нові шляхи,
Дороги неопізнаної долі
Чи просто пройдені порти.
Ти станеш космонавтом неодмінно,
Звичайний хлопчик то чи просто "ти",
Ракетою у небо так нетлінно
Відправишся прям в зірок самоти.
Кометою крізь всі метеорити
І прям до власної мети,
Ти будеш щиро так радіти,
Що досягнув цього лиш ти.
Крізь всі галактики глухої ночі
Летиш у неопізнані края,
І лиш яскраво горять очі
Від подиву, що " дійсно тут є я".
Ти станеш космонавтом, гарантую
Дитяча мрія - раз і наяву.
Ти просто вір у власні сили,
І у реальність, простоту...