Один існує в кожнім ділі
До нього тягнеться твій крок
Він ніби свіжі плоди спілі
Дарує людям він новий урок
Від нього все залежить в світі
І висновки всі роблять з ним
Він ніби вишні в білім цвіті
В житті він стане ніби дим
І щоб в житті ми не робили
Завжди існує доля і вона веде
Бо ми його самі створили
І житті він внесок докладе
Нестримний і не віковічний
Існує мить, а може й ні
Він ніби промінь сонця вічний
Що залишається в душі на дні
Без нього не було б і світу
І працьовитість наша б стала
Він зібрання краси і квіту
Бо з’єднує в житті завжди тіла
25.05.2004 (Яресько Я.М).