Уріє Кадірова. Унутма. Не забувай (з кримськотатарської. )
І куплет:
Незабутня мить, коли
«Люблю» сказав мені –
Найдорожчий спомин мій.
Я просила не спали
Цвіт серця у вогні
І довіру не розбий.
Приспів:
Марні сльози, щемний біль:
Найбільшу з помилок
Не виправити – прощавай.
Мрії розлетілись всі,
Ми втратили любов,
Та пам’ятай, не забувай.
2 куплет:
Світлий янголе, лети,
Я відпущу тебе.
Лиш торкнуся білих крил.
Я не чую слів твоїх,
Не чуєш ти мене,
Поміж нами сотні миль.
Приспів.
Речитатив:
Згадаю берег моря: поруч я, ти. І схожі так на сльози краплі води. Волоссям моїм грається вітер, Прибій на піску слова всі витер. Серце поранене плаче і стогне. Сонце у небі здається чорним. Тільки кохання не повернути. Шепіт мій: «Я не зможу забути».
https://www.youtube.com/watch?v=NhS0V80T4Kk - кліп пісні на ці слова