Я маю бути дійсно сильною
У хвилі неповторній своїй,
Але так хочу бути вільною,
Розтанути в м'якості твоїй.
Я знаю, що маю боротись,
Хоча часом не знаю – чи варто.
За що я маю поборотись?
Від незнання так дурно й так жарко.
Я маю бути у міру сміливою,
Хоча є боязкою в деяких речах.
Я справді хочу не бути вразливою
І бути без каменів на сильних плечах.
Я знаю, що все одно усе минає,
І я розвіюся, мов дим.
Нема початку десь і кінця немає.
Я не залишусь з нею, з ним.
Я маю просто, палко жити,
Спокійно, зважено, класно та яскраво,
І біль, і радість пережити,
Аби мить лилася весело й цікаво.
10.08.2017