Богородице, Богородице,
Матір світла, любові й добра.
Ти надія моя Богородице
І благого прозріння пора.
Богородице, Богородице,
Як любити щиро Тебе?
Ти зоря моя Богородице
І тепло, що до Бога веде.
Перед образом і лампадою
Низько в пояс Тобі поклонюсь
І "Цілителькою", й "Одигитрією"
На колінах сльозно молюсь.
Ти прости мене, Ти спаси мене
У моїй нелегкій судьбі
І від ворога захисти мене,
Сохрани у горі й біді.
За дітей моїх Богородице
Перед Сином Твоїм помолись.
Поможи їм усім Богородице,
На Страшному суді заступись.
"Всіх скорботних радість" небесная
"Всіх загиблих віднайдення" знов
Чудотворна "Мати Молебниця",
Ти і радість моя, і любов.
"У скорботах й печалях Утішання"
І "Різдво", і "Успіння", й "Покров",
Ти "Знамення", Ти "Благовіщення",
Ти спасаєш нас знову і знов.
Богородице, Богородице
"Живоноснеє джерело"
Всі смиренні серця Тобі моляться,
Щоб у світі зла не було.
"Всецариця" Ти, і "Державная",
І "Почаївська", й "Достойно єсть",
І "Казанська", і "Володимирська"
Віддаєм Тобі шану і честь.
Над Чорнобилем, над Кулєвчою,
Від Почаєва до Спаса Скита
Із Хрестами поклонними й пєвчими
Хай лунає Твоя доброта.
В древнім Києві, над Печерами
Знов Успіння храм височить.
І живими ми, і померлими
Ждем з Тобою зустрічі мить.
Вітаю Вас друже! Вперше зайшов до Вас на сторінку і така вдача, пісня, ще й гарна пісня!Мелодія вже готова, ллється як вода в гірському потічку.
Спасибі друже за гарні слова.
За новорожденну пісню