Йому мама казала ходити в масці
Бо можна захворіти короною
Ми зустрілися з ним у Алясці
Де подавали смачнюще морозиво
Наші очі зустрілися з острахом
Він боявся і дихав невпевнено
А мене зашкреботіло під носом
І я чхнула в рукав як заведено
Він знав що добром це не скінчиться
І той пчих його мучив досадливо
Та сила почуттів була злішою
Й він замовив мені порцію ягідного
Я зробила вигляд що не здивована
І що зі мною таке часто трапляється
Раділа й пакувала морозиво
Підглядала як він усміхається
Ми зустрічалися разів іще зо два
Багато сміялись і цілувалися
А потім з ним сталась корона
З того часу ми більше не бачилися