Дякую, матусю, за життя. Хай Божі небеса вам будуть раєм. Зі святом, рідненька.
Матусю, а чи то сон
Матусю, а чи то сон,
Чи може нічні очиці?
Зірки падуть в унісон,
Черпнувши з душі водиці...
Матусю, а чи то сон?
Матусю, а чи то день,
А чи божевільне щастя?
Співають дощі пісень,
У мальви вдяглось причастя...
Матусю, а чи то день?
Матусю, а чи то мить,
Чи може ваші заграви?
В них серце моє щемить,
В них смуток пише октави...
Матусю, а чи то мить?
Це сон, дитино... це сон,
В нім день насниться без рани,
В нім спів вітрів ліг на кон,
В нім всі розхристані храми...
Це сон, дитино... це сон...
#лесяутрисковоробець