Мені наснився теплий сон :
Москва згоріла зовсім.
Прийшов новий Наполеон
В одежі синьо-жовтій.
Із Тризубом хоробрим гострим,
На піках смажився орел.
Ліквідувавши врешті монстра,
Як запалав красиво кремль !
Чорти вискакували з нього,
Обпеченіі вогнем правдивим.
Усе палахкотіло довго-довго,
Тряслось судомно зло строптиве,
Яке завжди морило інших
Імперським диким божевіллям.
Гадаю, марево це віще.
А бумеранг знайшов довкілля,
Де з роду віку лиш неправда
Панує в мороку афери.
Тепер аж звеселилась ватра -
Дасть стимул атмсосфері :
Гори-гори ясно, щоби не погасло !!!
Гори-гори ясно, щоби не погасло !!!
Гори-гори ясно, щоби не погасло !!!