Я лишаюся тут,
бо тут мій дім.
У рюкзак не складеш
рідну землю і небо.
Сяйво рідних зірок до кишень не збереш.
Я лишаюся тут,
і ні кроку від тебе.
Бо любов - це не тільки у щасті й добрі,
Бо любов - не покинуть в біді,
бути поруч!
Я лишаюсь з тобою в хвилину війни,
І з тобою цей шлях
ми пройдемо пліч-о-пліч.
Я за руку тримаю тебе в час жахний,
Обіймаю молитвою знову і знову.
Вже збирає проміння світанок ясний,
Щоб осяять за нами
святу перемогу!