якщо відверто
чесно
не граючи у хованки
не біжучи від фотографій у імлі
ти не відчуєш біль моєї землі
якщо закриєш всі фіранки на вікні
і без образ
без грубих недомолвок
я помираю кожен бісов раз
коли я чую ці слова напередодні
Азов. і сталь. зв’язку немає. зв’язок уже погас.
Азов. це море?
чи розлогий бас.
чи пісня, тих
чия безсмертна слава веде у бій
тих хто боронить нас
сталевий
витканий ці сталі
з металу, з каменя, з розбитих трас
неперможний полк бійців Азова
неперможний. ні разу за весь час.