Любов моя! Я дякую тобі за все
За казку цю, що досі ще триває
Здається, що втрачає сенс життя, але кохання є понад усе
Й думки про тебе сил дають, та зігрівають
Та, сумно, що не можу поруч із тобою йти
Не можу руки твої ніжні зігрівати
Але де б я не був - є в мене неодмінно ти
І далі можу пристрасно кохати
Не знаю далі що, яке майбутнє принесе
Картину із тобою якими кольорами намалюю
Надіюсь на Творця, Він знає все
Тебе я обіймаю ніжно, і тихенько поцілую...