візьми мене силою
як я просила
без тями
затисни бізизнУ плечей брудними руками
ти мав би знати
як себе вести
бо є час сіяти і час збирати колоски
досвіду
рано-рано
вдосвіта
поки темно-темно
хоч око виколи
вибухну у нічній гучності
тихим риком
злечу у безодню
каменем
вкраденим у Давида
вб'ю тебе уві сні -
сновида
затиснута
між бажанням руйнувати і бути вбитою
під звуки ритму твого кривавого сердечного органу
викинутого під ноги
на підлогу здорового сенсу
у самознищенні дріма мистецтво
тож лети мені на зустріч,
мій терново-колючий
між-ребра-проникливий
вбий мене безболісно,
очевидно
трагічно
затемни світлою кров'ю темну нічку
вибачся в напів голосу
укради мої голосні
втічи
до зустрічі уві сні