Куди ви прийшли. І хто ви такі?
Щоб ноги втирати в священний мій стяг.
Двоголові орли. Тупі рагулі.
Вам слово Свобода не снилось і в снах.
Куди ви прийшли! Навіщо ви тут?
Щоб гнити на нашій геройскій землі?
Як ворон клюватиме ваш гнилий труп
Душа догорає в пекельній смолі.
Та що я кажу, яка в вас душа
Немає душі у невільних рабів.
Давно вже продали її не спіша
За 30 не срібних кремлівських рублів.
То ж хто ви такі? Куди ви прийшли?
Та звідси дороги немає уже
Ви вмерли задовго до цієї війни
За вами ніхто не заплаче. Туше.