Вони не народженні для поезії,
Як риба ходити не зможе.
Немає душі в їх експресії,
На далі й з'явитись не схоче.
Вони не народженні для поезії.
Поезія родилась для них.
Людина,як линуть не зможе -
Навчиться,бо вчитися звикла.
Вони не поети,як інші,
Що лиш одного куплета.
Вони - в чомусь кращі,десь гірші.
Поети життєвого креда.
І кожного року все більше.
А в чому ж поетам ширять?
Від того й поезія гірше,
Бо кожен з нас хоче літать!
Бо кожен хоч раз, та й хотів
Отримать визнання й увагу.
Писав кожен день хтось вірші,
А хтось лиш чекав на повагу.
І сотні таких поетів.
Таких,як я і вони.
У кожного з них одне кредо:
"Поет - вища ціль у житті".