Любов варто всього,
Та я б так не сказала.
Бо немає вже серця мого -
Та любов його відібрала.
Скажуть ні - це не направда,
Завжди вихід знайдеш.
Та існує болюча та зрада,
І завіса барвна та спаде.
Не знайду вже любов,
Бо забрав ти її, і скинув у ріку,
Глибоку як космос немов,
І закрив моє серце навіки.
У глибоку темницю, її не знайти,
І ключ той віками вже зламаний.
Свої очі наївні розкрий,
Як дитина біжи вже до мами.
Закривати ту рану словами, обіймами,
Бо ж зима тут лютує роками.
Розтопити той холод руками,
Бо душа мовить болі вустами.