Ти пробач, що пішов...
Що залишив тебе одну
Знову забув головне сказати -
Я дуже, дуже сильно тебе люблю
Кожну хвилину думаю за тебе
Ти знай, щоб не було
Я повернусь до тебе
Крізь тумани і дощі ...
Ти тільки чекай мене !
Пліч о пліч із смертю буду ходити,
Сміятись ворогові в лице,
Ніколи не буду зупинятись,
Ні на крок не відступлю
Бо в серці буде любов горіти,
Бо знатиму, що в цьому світі,
Я потрібен комусь
Пройдуть ці дні важкої розлуки
І я на крилах прилечу по тебе
Поцілую твої ніжні руки,
Притулю твоє лоно святе
І не буде більше кохання через біль і муку
І в тиші, і в безумовному спокої,
Ми проживемо, своє щасливе життя