Дванадцяте березня сьогодні,
Зима не хоче відступати
Й усе вдягнула в білі шати...
Як москальня не йде до хати:
Обшарпана, ніяка і голодна.
Бо вдома нічого робити,
А тут уб'єш і не посадять,
Вкрадеш, і що? - тобі порадять.
Й ніхто не стане на заваді,
Бо всі в строю - одні бандити.
Без жалю вбивці - московіти...
(І не поможуть їм ракети)
Та скоро їм хана настане,
Розсиплеться кубло погане...
І поженемо оцю свору
На їх болота дикі, хворі...
А нині сонце встало рано
І злизує сніг, як сметану...
Вже весна, і щезає негода,
А з нею розбійна порода
Тупих орків, як сніг, усе тане.
2023 р.