Обороняв
Лицар
Етер
Гідно...
Смерть
Підкосила...
А
Сльози
Искрами
Блищать -
Адаптуються...
Олег Євгенійович Спасиба (1989-2023) - відважний український Воїн, родом з Київщини. Командир легендарних "Вовків Да Вінчі", який загинув 17 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Ямпіль, що на Донеччині, виконуючи бойове завдання по захисту Вітчизни. Ризикуючи власним життям, сміливий Лицар встиг врятувати двох побратимів, проте одержав смертельне поранення.
Вічна пам'ять Герою... і смерть російським
загарбникам !