Сіли на озеро лебеді білі,
їх не злякали зими заметілі.
Скільки ж краси від них в білому світі...
серед зими дарували нам літо.
Лебеді білі - ніжні,
мов цвіт весняний в квітні.
Лебеді білі - щастя перлини,
серед зими до нас прилетіли.
Лебеді білі - тихе світання.
Лебеді білі - радість кохання.
Тихо-тихесенько сіли на воду...
де задивляюсь я на твою вроду.
Лебеді білі - ніжні,
мов цвіт весняний в квітні.
Лебеді білі - щастя перлини,
серед зими до нас прилетіли.
Їх прийняли сині, лагідні хвилі.
Знають вони: там, де двоє - щасливі.
Кличе до танку знов лебідь лебідку,
я ж шепочу, що ти схожа на квітку.
Лебеді білі - ніжні,
мов цвіт весняний в квітні.
Лебеді білі - щастя перлини,
серед зими до нас прилетіли.
Лебеді білі. Лебеді білі.
Серед зими до нас прилетіли...