Наїлась Муха м"яса всмак,
Лежить,на сонечку дрімає.
А Кіт питає так і сяк,
Теж скуштувати щось бажає.
Де ти знайшла, брехуха, м"ясо,
У хаті тільки ж сухарі?
Муха не чує, в неї свято,
Чомусь у білім жупані?
Комар і Муха одружились,
Тепер у них міцна сім"я.
В Кота і вуса опустились,
Чому не знаю про це я?
Хазяїн радий був за нас,
Забув закрити холодильник.
Ми там сиділи цілий час,
А вечір був там романтичний.
А Кіт це слухав,текли слинки,
У животі щось гуркотіло.
Трусились всі у нього жилки,
Йому так їсти захотілось.
Повів неспішно він бровою,
Розправив кігті враз свої.
Тепер ти будеш вже вдовою,
Комар - це відповідь брехні.
Лизнув Комарика швиденько,
У животі аж загуло...
Чи хтось повірить побрехеньці,
Чи так було, чи не було?..
В тему Вашого цікавого гумору згадалася картинка, на якій намальован товстий хом'як, а поряд надпис: "Я не можу спокійно спати
зная, що в холодильнику мерзне їда."
Всього буває у житті,
Комар на Мусі одружився
У Кота буркоче в животі
Смачний обід наснився.
Хай Мишку піде зловить!
Чудовий та повчальний гумор, шановна Надюшко!
Натхнення Вам та море позитивних почуттів!