Війна... І ти не поряд... Що ж... Нехай...
Лише про мене пам'ятай...
Бо ж час наш просто не втече...
Завжди підставлю я плече...
Щомиті із тобою: і в радості, і в горі...
За руку потримаю, до серця пригорну...
У мене ти- військовий... Важкі удари долі...
Та знай, твій біль і сльози пітьмою огорну...
Нехай минає третій рік...
В цій тиші... ти... неначе зник...
Та щохвилини з неба Бог
Дарує шанс відчути твОго серця стук...
Нехай ми зараз на межі...,
Розділені стіною з вибору й думок...
І все, що поміж нами,- це лИше міражі...,
Ми будемо разОм, попри жахливий цей урок...