Ми думали померти в один день,
хотіли ми прожити цілу вічність,
на двох В одному подиху легень,
в серцях нести любов ,її величність...
Нам доля Все прощала молодим,
ми майбуттю і мріям посміхались,
І ти була чудна, і Я теж був чудним,
серед чудес, що нам на двох дістались...
Пройшли роки, окреслили усе життя,
не знали ми, що теж з тобою швидкоплинні.
Нема тебе... Одним крилом зостався я,
І заздрю кожній нашій молодій хвилині!
Усе на двох ,все що було- це наше,
У кожнім спогаді завмерли ті світи,
грайливе сонце на твоє плече упавше,
За нас удвох тепер мені його нести...