Ми вільна країна козацького світу,
Держава шляхетна міцна,
В бою ворогів ми здолаємо швидко,
В атаку нас честь підніма.
Хай живе країна вільна,
Наша світла Україна,
Побудуєм долю спільно,
Подолаємо руїну.
Честь і доблесть - наша рада,
У новому ми суспільстві
Не допустим казнокрадів
Зметемо, як жухле листя.
Хай живе країна вільна,
Наша світла Україна,
Побудуєм долю спільно,
Як не зможем - так загинем.
Наші діти будуть жити,
В світі кращому ніж наш,
Переможем ми бандитів,
Прийде скоро на це час.
Хай живе країна вільна,
Наша світла Україна,
Побудуєм долю спільно,
Ярмо з шиї скоро скинем.
Нам святий великий образ
Христа Спаса у серцях
Ворогів бить допоможе,
В душах їх поселить жах.
Хай живе країна вільна,
Наша світла Україна,
Побудуєм долю спільно,
Ми державі завжди вірні.