Життя-сукупність доторків,картинок,
Самотні це сприймають саме так.
Усмак насамкінець-приємний відпочинок,
Блаженство фотографій,а відтак-
Щоранку все нове,інакше,незнайоме,
Не де жа вю і навіть не склероз-
То все пасивне ,зле і нерухоме
Піддобрює справжнісінький мороз.
Хитросплетіння дотиків-сухе й сльотке,
Цукерний погляд,гостра чашка,цілий усміх.
Хто б міг подумать,що життя таке...
І рівні шанси в кожного на успіх!
А ти,спостерігач ,і критик,і фотограф
Під впливом фотографій вибудовуєш свій кадр:
То хризантемних нот легкий хронограф,
То затишку із кухні (коріандр).
..Матерії на тебе слабше вплив;
Ти усміхнувсь,розтовкши Vertu свій!..
Та як намарне фарби ти розлив,
Сміятися із кольорів не смій.