І не потрібно слів
Щоб розказати про мої почуття
І мої рими зовсім ні до чого
Ти просто сенс мого життя
І я не хочу знати більш нікого!
Серце стукає скоріше...
Ці ніжні очі так дивляться..
Цей погляд таким рідним став
Ще решти світ для мене існувати перестав
Як промінь сонця у похмурий день
Ти у моє життя ввійшов
І звуками простих пісень
Ключа від серця ти знайшов...