Місячна нічка, зоряне небо
А над землею нудьга…
Зорі сіяють, шлях освітляють
І все довкола сія.
А над землею зоряне небо
Понад водою – зірки,
Більшого щастя мені не треба
Поряд зі мною є ти.
Нічка минає, зорі згасають
Небо світлішим стає
Море тихенько собі співає
Ще мить – і все розтає.
Де відшукати знову цю казку?
І щоб здійснилась вона
Нехай залишиться хоч її частка
В мене у серці одна.