Розікрали Україну
Комуністи, братани,
Демократи-торбохвати
Та державницькі чини.
Налетіли, наче вихор,
Ніби хмари сарани.
Голих, босих і голодних
Залишили нас вони.
Люблять розкіш, грімку славу,
Люблять владу, свій завод.
Люблять все, що можна з"їсти.
Та не люблять свій народ.