Я - є!Тепер нарешті знаю!
Для нього є я,точно вам кажу.
В очах його я приязнь не шукаю,
Бо там вона і так є,не брешу!
Самі погляньте в очі ті бездонні,
Погляньте,бачте там брехню?
Не бачите!Душа там на долоні
Відкрита,щира мов крапелька дощу.
Не бачите?Не вірю!
Як ви не бачите ось це?
Його душа прекрасна й вільна,
Погляньте,придивіться все ж!
Не бачите...Даремно!
Він справжній,справжній друг...
Не закривайте очі,стане темно!
А,ви лиш хочте серце його чуть?
А що вам скаже серце?
Що це не є любов?
Сама я знаю,сестре,
Не треба цих розмов...
Я друг,він друг - ти знаєш...
А більшого...Мовчи!
Життя не загадаєш,
Та й долю не впустить!
(с)Тасія Тес
Черкаси 2011