Я не потрібна задарма,
І не потрібна так просто.
Зустрілись ми певно марно:
Не збудувати нам мосту.
Все було б просто чудово:
Глибокі розмови,усмішки
Та не потрібне вже слово
Що ллється з пустої в порожнюю діжку...
Як же хотілося стати,
Стати раптово собою,
Й нову розмову почати,
Просто про нас из тобою
Та не змогла,не зуміла
Чомусь я слів підібрати,
Десь заховалася сила
Й серце забилося в п'яти.
І лиш залишилося в очі
Дивитись й вже просто чекати
Та погляд темніший ночі
Холод зумів дарувати.
Я не потрібна,все просто.
І правди ніде шукати.
Не збудувати нам мосту.
Тож крапка,пора їй на місце вже стати.
(с)Тасія Тес
13.08.2011
Черкаси