він і Він - це різні люди,
вона й Вона - аналогічно,
так було, і є, і буде
десь у морі днів зустрічних.
Ви сьогодні паралельні,
і вона - ще не Вона,
тихий запах карамельний
з білим присмаком вина
Він загубить десь в повітрі,
десь розчиниться у масі,
і під теплим літнім вітром
перетнуться, може, в часі
два світи чи дві планети,
саме Ті, що Той і Та,
не на хвилях інтернету
і не десь біля моста
їм так ясна ця різниця
що Вона - це не вона,
а Йому ще далі сниться
всіх тих пошуків війна