Я хочу жадібно жувати
і проковтнути язика….твого.
Я хочу глибоко пірнути
і досягнути дна…….душі твоєї.
Я хочу жити у тобі.
Сидітиму на п’ятому хребці
і чеберятиму ногами,
і плескати буду руками,
а ти почуєш лоскіт у душі.
І знатимеш, що бешкетую я!
Твоя, закохана, мала.
Ти знаєш, я напевно,
зовсім вже здуріла,
бо до тоїх вен щей спирту влила
і гола в голові твоїй ходила,..
..коли ти спав, ..
..коли очей не відкривав,
бо я трохи встидлива.
А, може, й ні?
Коли я гола , то правдива.
Так що дивись мене,
читай мене.
Я житиму в тобі.
Частіше в себе заглядай.
До зустрічі у сні.