Товста продавщиця бангладешських яєць,
З іржавою посмішкою і страшним татуажем.
Мене розчленовує мисливським ножем,
І в вакуумному пакетику я йду на продажу.
Хлоридом лікують мою параною,
Намисто з говна на обфененій панні.
Бляд...вита розмова з самим собою, -
Побачення з прірвою на дні стакана.
Плазма, ретуш, ідеологічний диспансер,
Маленький хлопчик на важких барбітурат.
Лукава посмішка – остання надія,
І сонце не вірить у свій порятунок.
Блідолиця поганка та рахітська обручка,
Омріяна сучка на довгих підборах.
Гігантські проколи в твоїй підсвідомості,
Рандеву з пустотою сьогодні в 7:40.
Рецидив домагання - твої спонукання.
Джакузі для бідних іржавая ванна,
Нікчемний статичний український Папійон,
Стадія раку – падіння в каньйон.
Потрібна глюкоза! Весна під наркозом!
Кодеїн в її жилах, а в очах метастази.
Усе і відразу - відлигу й проказу,
Передоз за наказом передує блювоті.
Гламур на серветці з відміткою якості,
Звичка не думати, додає тобі сенсу.
Пробація правди - макіяж заради санації,
На бісовім вертелі стомлене серце.
Кислотна дієта – колеса, пігулки,
Від спраги і болю - нема порятунку.
Не буде притулку від сексу у парку,
І канібалів-пінгвінів і вчених-мутантів.
Всі тайни у скрині, злість б’є злом по скроні,
Пурпурові сльози летять на долоню.
На третій струні повісився янгол
Але всі наче живі і все наче в порядку!
Єдина дорога – вперед до могили,
Закриваю очі - летить гільйотина.
Ментальні проблеми - постійна турбота.
«Цілую! - реальність . – Піз...уй на роботу…»