ми йшли назустріч один одному,
пізнавали час,
нам вистачало рухів.
а на небі не було хмаринки жодної
в той самий раз,
коли серце німіло від подихів.
ми познайомились десь на закінченні літа,
коли вже прохолода поглинала жар
й дерева повільно роздягались.
я кохаю її й піду за нею на край світу.
"мій Господь надав мені дар -
любити тебе. а в мене є ти й вірші.
я добре знаю, що куди б ми не гнались,
ми будемо за всіх щасливіші."