Це лише думки,
Нічого особливого
Не стараюся нічого писати красиво я
Просто вбиваю в рядок блокнота
Те, за що мені ніколи не заплатять банкнотами
Зеленими ачи різнокольоровими гривнями
Скажу чесно, для мене не важливо аж ніяк
Адже в душі простак
Й не рвуся бути кимось іншим, ось так.
Я взагалі ще не багато зрозумів
В житті своїм.
Ще не пройшов усіх перепетій
Ще не пізнав я друзів у біді
Хоча бувало опинялися в конкретному лайні
Зустрів кохану я, проте далеко не моя
Ця дівчина, і лише мріяти про неї можу
Але нічого, все стане на свої місця
Хто зна, пощастить і мені може.
Ну добре, мріяти багато так не гоже
Я буду жити просто.
Проте я завжди буду на сторожі
Не зводитиму поряд себе огорожі
Відкритим завжди буду для людей
Ділитимусь, думками, може щось
Колись із мене вийде добре.
Хоч би вже збулось
Усе до чого прагну й хочу.
Бо спати я не можу цеї ночі
Думки у голову безперервно пруть
Ніяк не дасть це все мені заснуть.
Хоч примітивно все це
Примітивна рима
Й не претендую щоб звали це "красивим"
Та все ж це мої думки вслух
Я не поет і не митець, для вас я просто щирий друг.